Kennisdelen

Intern

Kennisdelen betekent voor Omega: de meest recente kennis in huis hebben over mcg-kinderen en -volwassenen en deze kennis combineren met onze jarenlange ervaring. Wij besteden veel aandacht aan het intern delen van onze kennis middels kennisbijeenkomsten en scholing. Nieuwe medewerkers volgen een interne basisscholing waarin de belangrijkste onderwerpen rondom de doelgroep aan de orde komen.

Extern

Extern delen wij onze kennis door deel te nemen aan diverse werkgroepen vanuit het Platform EMG en de VGN. Omega presenteert zich jaarlijks op het symposium van het Platform EMG. Wij ontvangen regelmatig groepen medische en pedagogiek studenten uit binnen- en buitenland die kennis willen nemen van onze werkwijze.

Hier vindt u inhoudelijke informatie over diverse medische, paramedische en orthopedagogische onderwerpen in relatie tot meervoudig complex gehandicapten.

Lezingen Symposium ‘Help mijn kind wordt volwassen!’