Zaterdagopvang

Hier staat plezier voorop, er worden vooral leuke dingen gedaan zoals zwemmen, snoezelen, muziek maken. Tijdens de zaterdagopvang zijn er dan ook geen therapeutische hulpmiddelen of fysiotherapie. Er wordt lekker gespeeld, alleen of met elkaar. De activiteiten vinden plaats onder leiding van professionals.

Naast huidige, toekomstige en voormalige Omega-kinderen/volwassenen zijn ook andere kinderen/volwassenen met een ernstig meervoudige beperking welkom.

De zaterdagopvang is open vanaf 10.15 uur en uiterlijk 16.00 uur kunnen de kinderen/volwassenen weer opgehaald worden. Voor het vervoer van en naar Omega zorgen de ouders/verzorgers zelf. De zaterdagopvang kan alleen vanuit PGB betaald worden (begeleiding in groepsverband).

Meer informatie of een rondleiding? Neem contact op met Jessica Kinneging,  coördinator van de zaterdagopvang: zaterdagopvang@stichtingomega.nl of 020-6994225